Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Utstillingsstativ til Dyson Supersonic™ hårføner

Utstillingsstativ

Spesielt utviklet for Dyson Supersonic™ hårføner Professional Edition

  • Utstillingsstativ til Dyson Supersonic™ hårføner

    Oppbevar og beskytt hårføneren din på en ryddig måte

    Oppbevar hårføneren og stylingtilbehøret på ett og samme sted med dette elegante utstillingsstativet.

Direkte fra Dyson

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på alt. Motta din bestilling innen 5-7 virkedager, gratis.