Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson oppbevaringspose i grå og fuksia

Oppbevaringspose i grå og fuksia

Grå og fuksia oppbevaringspose til Dyson Supersonic hårføner.

In stock
520 kr

Eller

Apple Pay

Oppbevaringspose i grå og fuksia

Oppbevaringspose i grå og fuksia

Den nye oppbevaringsposen til Dyson i kjølig grå. Den har sting i fuksia, er fôret med et mykt og varmeresistent stoff og lukkes med en magnetisk lås – perfekt for oppbevaring av hårføneren din og alt tilbehøret.

Dyson Supersonic™ hårføner er ikke inkludert.

Direkte fra Dyson