Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson Diffuser
Dyson Diffuser

Dyson Diffuser: Naturlig tørking, akselerert

Dyson Diffuser er konstruert for å spre luft jevnt rundt hver av krøllene dine. Den simulerer naturlig lufttørking og bidrar til å redusere krus for bedre definisjon.

PLAY

Direkte fra Dyson

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på alt. Motta din bestilling innen 5-7 virkedager, gratis.