Hardt oppbevaringsetui

Stort, brunt oppbevaringsetui

Solbrunt oppbevaringsetui utviklet av James Dyson for oppbevaring av Dyson Airwrap™ styler og tilbehør.

906 kr
Tilbehør til Dyson Airwrap™ hårstyler inni et hardt oppbevaringsetui

Ryddig oppbevaring

Oppbevaringsetuiet er utviklet av James Dyson, og beskytter og oppbevarer Dyson Airwrap™ styler med tilbehør på en ryddig måte. Det har en solbrun finish, er polstret med et mykt stoff og lukkes med en magnetisk lås.

*Tilbehør er ikke inkludert.