Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson Supersonic™ Styling Concentrator i lilla
Dyson Supersonic™ hårføner-logo

Nykonstruert Styling Concentrator

Bredere og tynnere design for presisjonsstyling.*

336 kr
  • En kvinne bruker Dyson Supersonic med Styling Concentrator-tilbehøret

    Få luftstrømmen akkurat der du trenger den

    Det bredere, tynnere designet til den nykonstruerte Styling Concentrator skaper en høyhastighetsluftstrøm som er perfekt til styling. Og siden luften fokuseres, kan du style én del av gangen – uten å forstyrre resten av håret.

Direkte fra Dyson

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på alt. Motta din bestilling innen 5-7 virkedager, gratis.