Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Lange 30 mm Airwrap™-sylindere

Lange 30 mm Airwrap™-sylindere

Lag og fikser krøller eller bølger med volum i langt hår

Ikke på lager for øyeblikket
336 kr
Modell med bølger og krøller med volum

Krøller eller bølger med volum

De lange Airwrap™-sylindrene på 30 mm skaper krøller og bølger med volum i langt hår. Sylindrene er designet med såkalt flow-vane-geometri som trekker til seg, snurrer opp og krøller håret ved hjelp av Coanda-effekten.

Lignende tilbehør

  • 30 mm Airwrap™-sylindere

    De mindre Airwrap™-sylindrene på 30 mm bruker Coanda-effekten for å skape krøller og bølger med mye volum. 

  • Nyhet

    Lange 40 mm Airwrap™-sylindere

    De brede Airwrap™-sylindrene på 40 mm bruker Coanda-effekten for å skape løse krøller og bølger i langt hår.

  • Nyhet

    Liten Soft Smoothing-børste

    Den lille Soft Smoothing-børsten er utviklet for enkel styling av kort hår og pannelugger.

Lær mer om tilbehør til Dyson Airwrap™ styler

Direkte fra Dyson

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på alt. Motta din bestilling innen 5-7 virkedager, gratis.