Løse krøller eller bølger for lengre hår.

336 kr
Modell med bølger og krøller med volum

Løse krøller eller bølger

De brede Airwrap™-sylindrene på 40 mm skaper og fikserer store, løse krøller eller bølger i langt hår. De lange sylindrene er designet med såkalt flow-vane-geometri som trekker til seg, snurrer opp og krøller hele lengden av håret ved hjelp av Coanda-effekten.

Lignende tilbehør

• Nyhet

Lange 30 mm Airwrap™-sylindere

De lange Airwrap™-sylindrene på 30 mm bruker Coanda-effekten for å skape voluminøse krøller og bølger i langt hår.

• 40 mm Airwrap™-sylindere

De bredere Airwrap™-sylindrene på 40 mm bruker Coanda-effekten for å skape løse krøller og bølger.