LED-Fugendüse

Fugemunnstykke med lys

Fugemunnstykke med LED-lys som lar deg komme til på mørke og trange steder, og se hvor du rengjør.

Designet for å passe til Dyson V11™, Cyclone V10™, V8™ og V7™-støvsugere.

592 kr
LED-Fugendüse

Smusset har ingen steder å gjemme seg

LED-lysene reflekteres langs to rør til enden av munnstykket, der en strukturert åpning sprer et jevnt, lommelyktlignende lys som lyser opp smuss og støv.

Når du skal rengjøre…

Sprekker mellom møbler     Sprekker i sofaen     Bilinteriør

Teknologi

• Light-pipe crevice tool cleaning a tight space

Rengjør områder som er vanskelige å komme til

Konstruert for å nå opptil 225 mm inn i trange, smale rom som er så små som 19,2 mm.

• Light-pipe crevice tool's vents

Hver detalj blir vurdert

Nøyaktige ventilasjonsåpninger beskytter motoren mot blokkeringer og forhindrer at redskapet setter seg fast på overflater.

Fugemunnstykke med lys

Kompatible Geräte

Dyson V11™     Dyson Cyclone V10™     Dyson V8™     Dyson V7™    Dyson Digital Slim™ Staubsauger

LED-Fugendüse

Leter du fortsatt etter det rette tilbehøret for deg?