Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf

The Diffuser attachment for the Dyson Airwrap multi-styler.
The Dyson Airwrap logo.

Diffuser

Bidrar til å fremheve og definere naturlige bølger, krøller og korketrekkere ved å spre luften jevnt rundt i håret ditt.

Ikke på lager for øyeblikket
470 kr

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer diffuseren?

Diffuseren sprer luftstrømmen forsiktig og opprettholder jevn fordeling av varmen. Anbefalte innstillinger er lav-medium varme og lav-medium luftstrøm. Du kan plassere håret inn i diffuseren og klemme opp mot røttene, hold diffuseren på plass til håret er tørt. Du kan alternativt holde diffuseren over håret frem til det er tørt. Skovlene som synes i inntaket, samt meshen i nærheten av ventilasjonsåpningen, er designet for å sikre at luftstrømmen spres jevnt gjennom diffuseren, så du unngår å overtørke og/eller fuktige flekker i håret ditt.  

Kan jeg bruke diffuseren på alle hårtyper?

Diffuseren kan brukes på alle hårtyper, dersom du bruker teknikken hvor du holder den over håret for å fiksere frisyren. Teknikken hvor du plasserer håret i diffuseren, klemmer opp mot røttene og holder diffuseren der til håret er tørt, fungerer best på bølgete eller krøllete hår, samt korketrekkerkrøller.

Er de nye tilbehørene kompatible med den tidligere versjonen av Dyson Airwrap™ multi-styleren?

Tilbehørene er helt kompatible med tidligere versjoner av Dyson Airwrap™.