Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Nærbilde av Smoothing nozzle-munnstykket

Smoothing nozzle-tilbehør

Tørk og style håret samtidig med en skånsom luftstrøm med lav hastighet.

446 kr
Dysons Smoothing nozzle-munnstykke i bruk

Dyson Smoothing nozzle: Tørk og style samtidig.

Dysons Smoothing nozzle-munnstykke tørker håret skånsomt med en jevn, bred luftstrøm. Det bidrar til å skape en glatt, naturlig finish kun ved hjelp av en kontrollert luftstrøm.

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på alt. Motta din bestilling innen 5-7 virkedager, gratis.