Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Ekstra batteri til Dyson V7™ støvsuger

Ekstra batteri til Dyson V7™ støvsuger

Før du kjøper et nytt batteri, anbefaler vi deg å prøve vår online feilsøking for å forsikre deg om at det er nødvendig. Trykk på feilsøking øverst på siden.

906 kr

Slik installerer du det nye batteriet i Dyson V7™-støvsugeren

Maskinen din kan avvike fra eksemplet som vises, men prosessen som demonstreres, er den samme.

  • Slik bytter du batteriet i Dyson V7™

Direkte fra Dyson

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på alt. Motta din bestilling innen 5-7 virkedager, gratis.