Dyson V11 ladestasjon til gulv

Frittstående design, konstruert for å oppbevare Dyson V11™ støvsuger og verktøy.

Ikke på lager for øyeblikket
1 680 kr
dyson absolute v11 ladestasjon for gulv

Dyson V11™ Floor Dok

Dyson V11™-støvsugeren kan settes inn i ladestasjonen, så det er enkelt å oppbevare den og den er klar til bruk når du trenger den. Du kan lade støvsugeren når den er tilkoblet med med Dyson V11™-laderen. Den har plass til oppbevaring av ett verktøy så det alltid er tilgjengelig når du trenger det.