Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf

Dyson 45 mm Vented Barrel-børste
Dyson Supersonic motiv

Dyson Vented Barrel-børste (45 mm sylinder)

For medium til langt hår. Dysons Vented Barrel-børste er designet for å skape volum og form når du styler. Den har runde tupper på børstehårene for hodebunnkomfort, et håndtak med tyngde for balanse og en ventilert sylinder for jevn varmefordeling.

Ikke på lager for øyeblikket
300 kr
Velg farge (3) -
Options