Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Bilde av klikk-inn-batteri og lader til Dyson V11 støvsuger

Erstatnings- eller ekstrabatteri (klikk-inn) og lader til Dyson V11™ støvsuger

Før du kjøper et nytt batteri, anbefaler vi deg å prøve vår online feilsøking for å forsikre deg om at det er nødvendig.

In stock
1 560 kr

Eller

Apple Pay

Direkte fra Dyson