Bilde av klikk-inn-batteri og lader til Dyson V11 støvsuger

Erstatnings- eller ekstrabatteri (klikk-inn) og lader til Dyson V11™ støvsuger

Før du kjøper et nytt batteri, anbefaler vi deg å prøve vår online feilsøking for å forsikre deg om at det er nødvendig.

1 221 kr

1 års garanti

Ett års garanti på reservedeler og tilbehør.

Fleksibel leveranse

Gratis og fleksibel levering helt hjem eller til nærmeste utleveringssted. Gratis retur.

Original Dyson-del

Dyson har et stort utvalg av originaltilbehør og reservedeler som du enkelt kan bestille via vår hjemmeside.

Dyson kundestøtte

Profesjonell kundeservice, seks dager i uken. Ring oss på 80069196 eller send oss e-post på owner.support@support.dyson.no.

Originale Dyson-deler

Du kan kun være sikker på at maskinen din fungerer som den skal og at garantien forblir gyldig hvis du bruker originale Dyson-deler. Hver del eller verktøy har dessuten en 12 måneders garanti.

Bildet viser fjerning av klikk-inn-batteriet i Dyson V11 støvsuger.

Slik velger du batteri

Vær oppmerksom på at Dyson V11™-støvsugere bruker to typer batterier. Noen bruker klikk-inn-batteri, mens andre bruker et standard skrubatteri. Det er viktig å forstå hvilket batteri din Dyson V11™ støvsuger trenger. Du kan finne det ut ved å se der hvor håndtaket møter batteriet på maskinen. Hvis det er en stor, rød knapp som utløser batteriet, trenger maskinen din klikk-inn-batteri. Hvis det ikke er tilfellet, kan du velge et standard skrubatteri.

Slik skifter du klikk-inn-batteri i Dyson V11™ støvsuger

Dette batteriet er kompatibelt med Dyson V11 Outsize og Dyson V11 trådløs støvsuger (klikk-inn).

Spill av videoen: Slik installerer du det nye klikk-inn-batteriet i Dyson V11 støvsuger